Een podium huren

Organiseer bijzondere feesten met Promotietrailer De Lugt! Bent u op zoek naar een unieke en veelzijdige oplossing voor het huren van een podium voor uw evenement? Bij Promotietrailer De Lugt helpen wij u graag verder met uw evenement organisatie. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van podiumwagens en bieden verschillende mogelijkheden voor het organiseren van feesten, festivals en evenementen.

Feesten organiseren

Op zoek naar feesttenten voor 50 personen? Of u nu een privé feest of een groter evenement organiseert, onze promotietrailer biedt de perfecte ruimte en sfeer voor uw gasten. Onze bijzondere trailer is op maat gemaakt en kan worden aangepast aan uw specifieke wensen en thema. Met onze jarenlange ervaring in evenement organisatie kunnen wij u ook adviseren over de beste indeling en inrichting voor een geslaagde feestervaring.

  • Luxer dan een feesttent
  • Minder voorbereidtijd
  • Bijzondere ervaring
Promotietrailer bij Truckstar in Assen
Promotietrailer bij Truckstar in Assen

“Onze promotietrailer is volledig aanpasbaar aan uw specifieke wensen.”

Onze podiumwagen is een ideale oplossing voor het huren van een podium op locatie. Met onze veelzijdige en professionele podiumwagen zorgen wij voor de perfecte setting voor optredens, presentaties en entertainment. Onze podiumwagen kan volledig worden aangepast aan uw specifieke behoeften en zijn uitgerust met hoogwaardige audiovisuele apparatuur en verlichting. Met onze expertise op het gebied van podiumwagenverhuur kunnen wij u helpen bij het creëren van de juiste sfeer en uitstraling voor uw evenement.

Wij begrijpen dat tijdelijke kantoorruimte soms ook nodig is. Voor bouwprojecten, filmsets of tijdelijke werkruimtes kunt u bij ons terecht voor het huren van een tijdelijke kantoorruimte. Onze promotietrailer kan volledig worden uitgerust met alle benodigde voorzieningen, zoals bureau’s, stoelen, airconditioning, verwarming en internettoegang. U kunt direct aan de slag op elke gewenste locatie, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het opzetten van permanente infrastructuur.

Onze podiumwagen is volledig aanpasbaar aan uw specifieke wensen. Of u nu een klein podium nodig heeft voor een privé optreden of een groter podium voor een festival, wij hebben de juiste oplossing voor u. Onze podiumwagen is voorzien van hoogwaardige audioapparatuur, verlichting en andere technische faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw optredens en presentaties perfect tot hun recht komen. Onze ervaren technici staan klaar om u te ondersteunen bij het opzetten en afbreken van het podium en het optimaliseren van de geluids- en lichtkwaliteit.

Evenement organisatie

Naast het huren van een podium of feesttent, bieden wij ook ondersteuning bij de organisatie van uw evenement. Of het nu gaat om planning, logistiek, catering, licht- en geluidsapparatuur, wij hebben de expertise en de contacten om uw evenement tot in de puntjes te verzorgen. Laat ons de stress wegnemen, zodat u zich kunt concentreren op het belangrijkste: het creëren van een onvergetelijke ervaring voor uw bezoekers.

Festival organiseren

Bij Promotietrailer De Lugt begrijpen we dat het organiseren van een evenement veel werk en planning met zich meebrengt. Daarom bieden we een uitgebreid dienstenpakket aan om u te helpen bij de organisatie. Ons team van ervaren evenementprofessionals staat klaar om u te adviseren op het gebied van logistiek, catering, veiligheid en alle andere aspecten die komen kijken bij het organiseren van een succesvol evenement. Met onze uitgebreide contacten in de evenementenbranche kunnen we ook samenwerken met andere professionals, zoals cateraars, artiesten en decorateurs, om ervoor te zorgen dat uw evenement aan al uw verwachtingen voldoet.

Promotietrailer bij de horecabeurs
Promotietrailer bij de Horeca beurs in het WTC Leeuwarden
Promotietrailer-bij-RadioNL-TT-in-Assen
Uitzicht vanuit promotietrailer tijdens TT assen

Meer dan een promotietrailer

Bij Promotietrailer De Lugt geloven we dat elk evenement uniek en bijzonder moet zijn. Daarom bieden we geen standaardoplossingen, maar werken we samen met u om uw visie te realiseren. Of u nu een klein feestje organiseert of een grootschalig festival, wij hebben de ervaring, kennis en middelen om uw evenement tot een succes te maken. Ons enthousiaste team staat klaar om u bij elke stap van het proces te begeleiden, van het eerste contact tot de afsluiting van het evenement. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Promotietrailer De Lugt uw evenement naar een hoger niveau kan tillen. Samen zorgen we voor een onvergetelijke ervaring voor u en uw gasten.